پیشگیری از سکته: مصرف توت فرنگی خطر ابتلا به حمله قلبی و سکته مغزی را کاهش میدهد و آنهم از طریق پایین آوردن سطح کلسترولبد یا همان ال دی ال، التهاب و فشار خون. مطالعه روی زنان میانسال نشان داده، کسانی که حداقل سه وعده در هفته توت فرنگی میخورند، ۳۰ درصد کمتر از سایرین دچار حمله قلبی میشوند. به گفته محققان ترکیبی از ویتامین ث، فولات، فیبر و پتاسیم بعلاوه فلاونوئید موجود در این میوه منجر به محافظت از قلب در برابر بیماریها میشود.
پیشگیری از یبوست: توت فرنگی سرشار از فیبر است و آنهم به دلیل وجود دانههای کوچک در آن. به طور متوسط هر عدد توت فرنگی حاوی ۲۰۰ دانه ریز است و مصرف آن منجر به کاهش خطر ابتلا به یبوست میشود.
کاهش سایز کمر: محققان دانشگاه هاروارد اعلام کردهاند که رژیمهای غذایی غنی از فلاونوئیدها منجر به کاهش وزن و کاهش سایز کمر میشود.
کاهش قند خون: مصرف توت فرنگی قبل از وعدههای غذایی منجر به کاهش خطر ابتلا به مقاومت به انسولین و همچنین دیابت نوع ۲ میشود. تحقیقات نشان میدهد که خوردن ۳۷ توت فرنگی در روز میتواند بهطرز چشمگیری عوارض دیابت همچون نارسایی کلیه و نوروپاتی محیطی را کاهش دهد.
پایین آوردن فشار خون: به دلیل پتاسیم بالا در توت فرنگی، این میوه پرطرفدار برای افرادی که دچار فشارخون بالا هستند، توصیه میشود. پتاسیم به خنثی کردن اثر سدیم در بدن کمک میکند.
کاهش خطر ابتلا به سرطان: توت فرنگی حاوی آنتی اکسیدانهایی بوده که در برابر رادیکالهای آزاد عمل کرده، رشد سلولهای سرطانی را مهار کرده و باعث کاهش التهاب بدن میشود.
تقویت حافظه: آنتی اکسیدانهای موجود در توت فرنگی منجر به تقویت عملکرد ذهنی می شود. مطالعات متعدد نشان داده اند که فلاونوئیدهای موجود در توت فرنگی منجر به کاهش خطر از دست دادن حافظه وابسته به سن میشود.
منبع: آوای سلامت