سرطان در کمین استفاده کنندگان تلفن همراه!
بالاخره دانشمندان ثابت کردند که ترس ما از تلفن های همراه، WiFi، رادیو و تلویزیون بیمورد نیست و همه این دستگاهها با تابش امواج رادیویی کمشدت سلامتی انسانها را تهدید میکنند. دانشمندان دریافتند که اشعههای منتشر شده از این دستگاهها باعث استرس اکسیداتیو در سلولها و آسیب به DNA و دیگر اثرات بیولوژیکی بهصورت ایجاد اکسیژن فعال (ROS) و دفاع آنتی اکسیدانی میشود. دانشمندان اکراینی و امریکایی با تحقیقات متوجه شدند که از هر صد نفری که در معرض تابش این امواج با شدت کم قرار میگیرند ۹۳ نفر اکسیداتیو در سیستمهای بیولوژیکی را تجربه میکنند.
اشعههای رادیویی تلفن همراه، مودم های WiFi و رادیوها خطری جدی برای سلامتی بشر به شمار میروند.
رادیکالهای آزاد اکسیژن از ریسک فاکتورهای اصلی در بسیاری از بیماریهای انسان مثل بیماریهای نورودجنرتیو است. رادیکال آزاد اکسیژن و ملکولهای وابسته به آن بهعنوان گونههای فعال اکسیژن (ROS) هستند که توانایی تغییرات اکسیداتیو در سلول را دارند.
اشعات مودمهای وایرلس معمولی که اکثر ما در خانه داریم میتواند آغاز کننده ROS در بدن ما باشد. تحقیقات نشان میدهد که ۲۰ دقیقه استفاده از تلفن همراه در روز میتواند خطر ابتلا به نوعی تومور مغزی را تا سه برابر بیشتر کند و اگر این استفاده به یک ساعت افزایش یابد این خطر به ۵ برابر افزایش پیدا میکند. بنا به گزارش انجمن سرطان، ۱،۸۲۰ استرالیایی (۱،۰۸۰ مرد و ۷۴۰ زن) هستند که تشخیص سرطان مغز در آن ها داده شده است و متاسفانه این آمار در تمام جهان هر روز افزایش پیدا میکند. کودکانی که از تلفن همراه استفاده میکنند به علت اینکه در مرحله حساس بیولوژیکی به سر میبرند و در برابر فاکتور های خطرناک واکنش بیشتری نسبت به بزرگسالان نشان میدهند در معرض خطر بیشتر مشکلات مغزی و سرطان در کل دوران زندگیشان هستند.
آژانس بینالمللی تحقیقات سرطان (IARC) شواهدی را به دست آورده که می گوید( RFR اشعه های رادیویی و مایکروویو) احتمالا عامل اصلی سرطان است. افزایش چشمگیر سرطان در ۳۰ سال اخیر و همچنین افزایش اشعههای مایکروویوی و تلفنهای همراه احتمال رابطه این دو را با یکدیگر تقویت می کند.
شما چه کارهایی برای جلوگیری از خطرات تلفنهای همراه برای خود و عزیزانتان انجام میدهید؟
منبع: نت نوشت