سبد خرید شما خالی است.

ماموریت سازمانی موسسه خیریه

بهنام دهش پور


مبارزه با سرطان در تمامی عرصه ها و حمایت از بیماران به دور از هرگونه تبعیض

افتخارات بهنام

ارتباط با ما

تهران، خیابان شریعتی،بالاتر از پل رومی، کوچه عاج ، پلاک ۷

چهارم فوریه، روز جهانی سرطان

روز جهانی سرطان: متحد با تجارب منحصر به فرد

روز جهانی سرطان مصادف با چهارم فوریه، توسط اتحادیه بین‌المللی کنترل سرطان (UICC) نامگذاری شده است تا جامعه جهانی را در مبارزه با سرطان متحد کند. این روز بستری است برای گفت‌وگوی جهانی، افزایش آگاهی و تأکید بر اهمیت پیشگیری، تشخیص زودهنگام، و درمان استاندارد بیماری سرطان.

شعار مشخص شده توسط UICC در سال 2025  (United by Unique) ، متفاوت اما یکصدا” نامگذاری شده است. این شعار بر اهمیت نگاه انسانی‌تر به بیماری سرطان تأکید دارد؛ اینکه فراتر از بیماری، به افراد و تجارب منحصر به فرد آن‌ها بنگریم. چه فردی که با سرطان زندگی می‌کند، چه خانواده‌ای که حمایت می‌کند، چه مراقبی که همراهی می‌کند یا متخصصی که درمان ارائه می‌دهد، هر یک روایتی منحصر به فرد دارند. شعار امسال روز جهانی سرطان “متحد با تجارب منحصر به فرد” (United by Unique)، ما را به تأملی عمیق در مورد معنای واقعی مبارزه با سرطان دعوت می‌کند. این شعار تنها یک عبارت نیست، بلکه نقشه راهی است برای ایجاد دنیایی که در آن هر تجربه، هر صدا و هر زندگی ارزشمند شمرده شود.

افرادی که با سرطان زندگی می‌کنند، خانواده‌ها، مراقبان، پزشکان و حامیان همگی با هم یک جامعه جهانی را تشکیل می‌دهند. این شعار ما را تشویق می‌کند که به تجارب این افراد گوش دهیم، تفاوت‌ها را درک کنیم و به نیازهایشان پاسخ دهیم.

 

این روز یادآور مسئولیت ما برای اقدامات زیر است:

  1. آگاهی‌رسانی و گسترش اطلاعات در زمینه پیشگیری، و اهمیت تشخیص زودهنگام.
  2. حمایت از بیماران و خانواده‌ها در مرکز تصمیم‌گیری‌ها
  3. همبستگی برای دسترسی عادلانه به درمان و مراقبت برای همه.

بیایید دست در دست هم دهیم تا دنیایی بسازیم که در آن هیچ‌کس در مبارزه با سرطان تنها نباشد. با احترام به تجارب منحصربه‌فرد هر فرد، می‌توانیم مسیر درمان، پیشگیری و حمایت را بهبود بخشیم و آینده‌ای روشن‌تر برای همه خلق کنیم.