کارگاه آموزشی نقش تغذیه در پیشگیری از سرطان
کارگاه آموزشی ” نقش تغذیه در پیشگیری از سرطان و اهمیت آن در مبتلایان به سرطان ” امروز با حضور داوطلبانه خانم دکتر مریم فردوس و مشارکت تعدادی از بیماران، همراهان و داوطلبان موسسه خیریه بهنام دهش پور، در سالن آمفی تئاتر موسسه برگزار شد.
در این جلسه دکتر فردوس بر اهمیت مصرف میوه ها و سبزیجات به دلیل وجود آنتی اکسیدان در مواجهه با رادیکال های آزاد تاکید کردند و در خصوص نقش مثبت مصرف چربی های مفید برخلاف تصورات غلط قبلی و استفاده از آنها به شکل صحیح در پخت غذاها مطالب مفیدی بیان شد. همچنین در مورد مصرف همه گروه های غذایی به شکل صحیح راهنمایی های لازم ارائه شد. پاسخ به سوالات حاضرین و ارائه راهنمایی های مفید از دیگر بخشهای این کارگاه بود. برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص کارگاه های آموزشی و دریافت فایل صوتی میتوانید طی ساعات اداری(۸ تا ۱۶) با شماره تلفن ۹۱۰۰۹۹۰۰ داخلی ۱۰۵ و ۲۴۶ تماس حاصل نمایید.