۲۵ مهر، روز جهانی غذا
۲۵ مهر، روز جهانی غذا
رشد می دهیم، تغذیه و نگهداری می کنیم به همراه هم
روزگار بحران جهانی مقابله با کوید۱۹، فرصتی ست برای درک موضوعاتی که واقعاً ارزشمند اند و از اساسی ترین نیازهای ما می باشند.
این دوران تردید، باعث شده که بسیاری از ما دوباره قدردان آن چیزهایی باشیم که برای بعضی ها پیش پا افتاده است و بسیاری هم به دستشان نمی رسد: غـذا.
غذا، خمیر مایه زندگی و اساس فرهنگ ها و جوامع بشر است.
استمرار دسترسی به غذای سالم و مغذی، بخش لاینفک پاسخگو به این بیماری همه گیر است، به ویژه برای جوامع فقیر و آسیب پذیر، که بیشترین صدمه را از همه گیری این بیماری و شوک های اقتصادی ناشی از آن میبینند.
در چنین دورانی که درگیر بحران بی سابقه و تخریبگری مثل کوید ۱۹ هستیم، حمایت از قهرمانان غذایی مان- کشاورزان و کارگران در سراسر سیستم غذایی- که با تمام توان تلاش می کنند تا غذا از مزرعه به سفره ما برسد، از هر زمان دیگر ضروری تر است.
پیام #روزجهانیغذا و #FAO75 امسال همسو با پیام هفتاد و پنجمین سال بزرگداشت سازمان ملل متحد است که با نگاه به آینده ای که باید با هم بسازیم، منطبق است.
همچنین سازمان فائو کشاورزی دیجیتال، نوآوری، مشارکت و همکاری بیشتر در به روز رسانی سیستم های تولیدات خوراکی برای تأمین غذای مقوی و کافی برای جمعیت در حال رشد را از دیگر اولویت های خود در نظر خواهد داشت.
منبع: fao.org
GROW, NOURISH, SUSTAIN. TOGETHER
The COVID-19 global health crisis has been a time to reflect on the things we truly cherish and our most basic needs. These uncertain times have made many of us rekindle our appreciation for a thing that some take for granted and many go without: food
Food is the essence of life and the bedrock of our cultures and communities. Preserving access to safe and nutritious food is and will continue to be an essential part of the response to the COVID-19 pandemic, particularly for poor and vulnerable communities, who are hardest hit hardest by the pandemic and resulting economic shocks
In a moment like this, it is more important than ever to recognise the need to support our food heroes – farmers and workers throughout the food system – who are making sure that food makes its way from farm to fork even amid disruptions as unprecedented as the current COVID-19 crisis
#WorldFoodDay and #FAO75 are aligned with the spirit of the UN’s 75th commemoration, occurring also this year, by looking into the future we need to build together. It will also consider FAO’s priorities including digital agriculture, innovation and greater partnership and collaboration in transforming food systems to provide enough nutritious food for a growing population