چند ماده خوراکی برای پیشگیری از ابتلا به سرطان تخمدان
سرطان تخمدان یکی از شایعترین سرطانها در بین زنان سراسر جهان است و اگرچه زنان در هر سنی به آن مبتلا میشوند معمولاً در زنان پس از سن یائسگی است که آن را تشخیص میدهند. با این حال، برای پیشگیری از آن چند راهکار غذایی وجود دارد.
شروع سرطان تخمدان از تخمدانهاست و زمانی به مرحله آخر میرسد که تومور در تمام سلولهای تخمدان ایجاد میشود. این بیماری به سرطان خاموش معروف است چراکه تا مدتها علامتی از خود نشان نمیدهد و آنقدر غیرقابل تشخیص باقی میماند که بیماری تمام لگن و شکم را دربرمی گیرد.
به گفته محققان، میتوان با برخی راهکارها نظیر تحرک فیزیکی و داشتن رژیم غذایی سالم ریسک ابتلا به سرطان تخمدان را کاهش داد. محققان برای کاهش خطر ابتلا به این بیماری مصرف خوراکیهای زیر را توصیه میکنند.
به گفته محققان، میتوان با برخی راهکارها نظیر تحرک فیزیکی و داشتن رژیم غذایی سالم ریسک ابتلا به سرطان تخمدان را کاهش داد. محققان برای کاهش خطر ابتلا به این بیماری مصرف خوراکیهای زیر را توصیه میکنند.
بلوبری
این میوه سرشار از آنتی اکسیدانهای است که به پیشگیری از ابتلا به برخی انواع سرطان کمک میکند. بلوبری همچنین مملو از عوامل مقابله با سرطان نظیر ویتامینهای C و K، منگنز و فیبر رژیمی است.
اسفناج
این سبزی برگدار حاوی ماده مقابله با سرطان موسوم به کامپفرول است که دارای پتانسیل نابودی سلولهای سرطانی است. همچنین این گیاه سرشار از آنتی اکسیدانهای قوی، ویتامینها و مواد معدنی است که می تواند تیمی موثر در راستای مقابله و پیشگیری از سرطان باشند.
کلم برگ
کلم برگ سرشار از عامل مقابله با سرطان موسوم به کامپفرول و حاوی آنتی اکسیدانهای قوی، ویتامینها و آهن است که آن را برای سلامت بسیار مفید می کند.
پیازها
انواع پیازها حاوی طیف وسیعی از عوامل مقابله با سرطان نظیر آپی ژنین، آنتوسیانین و میریستین و کورستین هستند که به کاهش خطر ابتلا به چندین نوع سرطان از جمله سرطان تخمدان کمک میکنند.
ماهی
ماهی سرشار از اسیدهای چرب اُمگا۳ است که میتواند از طریق محدود کردن منبع خون برای سلولهای سرطانی به پیشگیری از ابتلا به سرطانها کمک کند.
گوجه فرنگی
گوجه فرنگی حاوی عامل ضد آنژیوژنیک موسوم به لیکوپن، رنگدانه عامل قرمزی میوهها و سبزیجات است که از ابتلا به سرطان تخمدان پیشگیری میکند.
منبع: سلامت آنلاین