کاهش خطر ابتلا به سرطان با اصلاح سبک تغذیه
افزایش مصرف میوه و سبزی با کاهش خطر سرطان دهان، حلق، حنجره، مری، شش، معده، کلیه، کولون، رکتوم، تخمدان و مثانه همراه است. مصرف فرآورده های سویا با کاهش خطر سرطان های مرتبط با هورمون (پستان، تخمدان، پروستات و غیره) در کشورهای آسیایی ارتباط دارد. میوه و سبزی انرژی کمی تولید می کنند و منبع غنی فیبر، ویتامین ها و مواد معدنی و دارای مواد فعال بیولوژیکی هستند. آنچه مسلم است مصرف روزانه حداقل ۵ تا ۹ واحد میوه و سبزی در کاهش خطر ابتلا به سرطان موثر است.