جلوگیری از سرطان به کمک خام(گیاه) خواری
حالا سوال اینجاست که آیا گیاه خوارها به دلیل اینکه گوشت نمی خورن نسبت به سرطان مقاوم تر هستن؟ یا دلیلش اون چیزیه که جایگزین گوشت کردن؟ مثل میوه ، سبزیجات، حبوبات، آجیل وغلات کامل که دارای مواد مغذی.
توضیح: گیاهان فیتوکمیکال (مواد شیمیایی گیاهی) زیادی تولید می کنند که می تونه سلول ها رو از آسیب محافظت کنه. فیتوکمیکال ها تاثیرات مفیدی دارن، از جمله اینکه ضد التهاب هستن. دلیل دیگه ای که غذاهای گیاهی می تونن از بروز سرطان جلوگیری کنن، بالا رفتن مصرف فیبره. یه مطالعه نشان داده خانم های جوانی که بیشتر غذای غنی از فیبر خوردن، ۲۵ درصد کمتر احتمال داره تو دهه های بعدی زندگی شون به سرطان سینه مبتلا بشن.
تحقیقات دیگه هم نشون می ده که مصرف ۱۰گرم فیبر روزانه می تونه خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ رو ۱۰درصد کاهش بده. وقتی افراد در رژیم غذاییشون گیاهان بیشتری مصرف می کنن، به طور طبیعی کالری کمتری هم مصرف می کنن، این به حفظ وزن سالم هم کمک می کنه. گیاهخواران احتمالاً -اضافه وزن- ندارن، همون عامل آشنای خطرناک برای ابتلا به بعضی از سرطان ها.
.
.
منبع: