کاهش ریسک سرطان پستان با خوردن روزانه تخم مرغ
به گفته محققان، ریسک ابتلا به سرطان پستان با خوردن روزی یک عدد تخم مرغ تا ۱۸ درصد کاهش می یابد.
به گفته محققان، هنوز علت دقیق بروز سرطان نامعلوم است اما پیروی از یک رژیم غذایی مناسب و ورزش منظم می تواند ریسک ابتلا به سرطان را کاهش دهد.
از اینرو کارشناسان معتقدند خوردن تخم مرغ، ریسک سرطان پستان را کاهش می دهد. اما از آنجاییکه زرده تخم مرغ سرشار از کلسترول است، اکثر افراد یا تخم مرغ را از رژیم غذایی شان حذف می کنند یا فقط سفیده آن را می خورند.
تخم مرغ سرشار از اسیدچرب اُمگا-۶ است. اسیدهای چرب اُمگا-۶ موجب کاهش ریسک سرطان پستان از طریق افزایش ترکیبات ضدالتهابی می شوند.
همچنین تخم مرغ حاوی کولین، ویتامین B کمپلکس، است که نقش مهمی در عملکرد عادی سلول ها، بدون توجه به سن و جنسیت ایفاء می کند و موجب کاهش ریسک بروز سرطان پستان هم می شود.
مطالعات قبلی هم این فایده تخم مرغ را تایید می کنند. مطالعه سال ۲۰۰۳ منتشرشده در مجله تحقیق سرطان پستان نشان می دهد زنانی که در طول نوجوانی رژیم غذایی مملو از تخم مرغ، سبزیجات و فیبر داشته اند، کمتر از سایر زنان مبتلا به سرطان پستان می شوند. طبق این مطالعه، خوردن یک عدد تخم مرغ در روز موجب کاهش ریسک سرطان پستان تا ۱۸ درصد می شود.
در مطالعه سال ۲۰۰۵ هم، مشخص شد زنانی که حداقل در هفته ۶ تخم مرغ می خوردند ۴۴ درصد کمتر از زنانی که دو تخم مرغ یا کمتر در هفته مصرف می کردند، مبتلا به سرطان پستان شدند.
منبع: سلامت نیوز