سبد خرید شما خالی است.

ماموریت سازمانی موسسه خیریه

بهنام دهش پور


مبارزه با سرطان در تمامی عرصه ها و حمایت از بیماران به دور از هرگونه تبعیض

افتخارات بهنام

ارتباط با ما

تهران، خیابان شریعتی،بالاتر از پل رومی، کوچه عاج ، پلاک ۷

غذاهای سرطان زا

غذاهای سرطان زا

غذاهای سرطان زا

گاهی اوقات برخی با رعایت همه موارد باز هم در معرض سرطان قرار می‌گیرند. اما خوشبختانه این دسته از بیماران کمتر از ۱۰ درصد از کل بیماران مبتلا به سرطان را تشکیل می‌دهند.

اما سوال این است که چه چیزی باعث بروز سرطان در ۹۰ درصد باقیمانده شده است؟

جواب این است : سبک زندگی نادرست

در سال‌های اخیر مطالعات گسترده‌ای بر روی علل شیوع سرطان انجام شده است و محققین نتیجه‌ای به جز انتخاب سبک زندگی نادرست در اکثر موارد را نیافته‌اند.

مسلما همه ما می دانیم که بیشترین بخش از سبک زندگی شامل عادات خوردن و آشامیدن افراد است.

طبق گفته انجمن سرطان کانادا بیش از یک سوم سرطان‌ها دلیلی به جز خوردن و نوشیدن ندارند!

برای داشتن زندگی سالم و بدون سرطان از خوردن این غذاها به طور جدی صرف نظر کنید:

۱ – ماهی پرورشی

تحقیقات نشان می‌دهد که ماهی‌های پرورشی ۱۶ برابر بیشتر از ماهی‌های دریایی و ارگانیک دارای مواد سرطان‌زا هستند.

علت این امر تغذیه ماهی‌های پرورشی با پودرهای آلوده ماهی است.

در ۳ تحقیق مستقل ۳۷ نمونه ماهی پرورشی در چند جای دنیا مورد بررسی و مطالعه قرار گرفتند و همه آن ها آلوده به PCBS های سرطانزا بودند!

در هنگام خرید ماهی حتما از خرید ماهی ارگانیک و غیر پرورشی مطمئن شوید.

۲ – روغن های هیدروژنه

هیدروژناسیون فرآیندی صنعتی است که در آن چربی اشباع نشده به یک چربی جامد و پایدار و در نتیجه روغن چرب ترانس هیدروژنه تبدیل می‌شود.

سرطا‌‌ن‌زا بودن چربی‌های ترانس در مطالعات مختلف به اثبات رسیده است.

ریسک ابتلا به سرطان در افرادی که روغن‌های ترانس و جامد مصرف می کنند ۲۵ درصد بیشتر از افرادی است که حداقل مصرف را دارند!

روغن سویا، روغن کانولا و برخی روغن‌های گیاهی ، روغن‌های هیدروژنه هستند.

روغن زیتون ارگانیک بهترین انتخاب برای سلامتی است.

۳ – ذرت بو داده در مایکروویو

خطرات مایکروویوها بر هیچ کسی پوشیده نیست!

پاپ کورن‌ها یا همان ذرت‌هایی که در مایکرویو تهیه می‌شوند یک استخر پر! از پرفلوئورواکتانوئیک اسید (Perfluorooctanoic acid) که ارتباط مستقیم با بسیاری از سرطان‌ها از جمله سرطان کبد، بیضه و لوزالمعده دارد، می‌باشد.

مایکرویوهای کنونی با تحریک مولکول‌ها، موجب تغییر شکل غذا می‌شوند.

برای خوردن پاپ کورن، ذرت‌ها را روی اجاق گاز و در قابلمه به صورت سنتی تهیه کنید.

۴ – سودا (آب گازدار)

متیل ایمیدازول (methylimidazole) یک ترکیب شیمیایی است که رنگ کاراملی نوشابه‌هایی مانند کوکاکولا از ان به دست می‌آید.

تحقیقات سرطان‌زا بودن MEI-4 موجود در نوشابه‌های گازدار را اثبات کرده است و به همین دلیل در ایالات متحده مصرف این ماده محدود شده است. هر چند که هنوز در دیگر کشورها استفاده می‌شود!

اسپارتام نیز ماده دیگری است که در نوشابه‌های گازدار به عنوان جایگزین قند به کار گرفته می‌شود و بسیاری از محققین این ماده را به علت اخلال در روند سوخت و ساز بدن متهم به سرطان‌زایی می‌کنند.

در طبیعت ایران زیبای ما نوشیدنی‌های طبیعی با طراوت و مفید فراوانی وجود دارد.

نوشابه‌ها خطر جدی برای سلامتی بدن انسان هستند. نوشابه نخورید!

۵ – قند و شکر

شکرهای فراوری شده برخلاف قند طبیعی موجود در میوه‌ها یکی از خطرناک‌ترین مواد موجود در رژیم غذایی است.

مطالعات نشان داده است که شکر اعتیادآورتر از کوکائین است!

علاوه بر این، شکر یک غذای عالی و مناسب برای تفذیه سلول‌های سرطانی موجود در پستان است و موجب سرعت بخشیدن به رشد آن‌ها می‌شود.

۶ – آرد سفید

مصرف آرد سفید موجب ترشح انسولین و فاکتورهای رشد شبه انسولین در بدن برای پردازش غذا می‌شود.

این دو می‌توانند موجب تحریک رشد سلول‌ها و بارور شدن تومورها شوند.

افرادی که ۵۷ درصد از کربوهیدرات‌های مصرفی خود را از آرد سفید تامین می‌کنند ۲۲۰ درصد ! بیشتر در معرض خطر ابتلا به سرطان پستان هستند.

به جای آرد سفید از آرد کامل گندم استفاده کنید.

۷ – سویا

سال‌هاست که سویا جای خود را در رژیم غذایی ایرانی‌ها باز کرده است.

اما باید بگوییم که این رژیم کاملا نادرست است.

سویا به علت دارا بودن ترکیباتی مشابه استروژن موجب بر هم‌خوردن بالانس هورمونی در زنان و افزایش ریسک ابتلا به سرطان پستان می‌شود.

هم‌چنین سویا به علت اصلاحات ژنتیکی و هم‌چنین مواد شیمیایی خاص موجود در آن ریسک سرطان را دو برابر بیشتر می‌کند.

به جای شیر سویا می‌توانید از بادام ارگانیک و شیر بادام استفاده کنید.

۸ – سوسیس و کالباس

گوشت‌های فرآوری شده مانند سوسیس، کالباس، هات داگ و ژامبون یکی از متهمین اصلی سرطان هستند.

خوردن فقط ۵۰ گرم از این فراورده‌ها خطر ابتلا به سرطان روده‌بزرگ را ۱۸ درصد افزایش می‌دهد!

منبع: نت نوشت

دیدگاهتان را بنویسید