پنجمین نوبت از تحویل پلاک های رادیو اکتیو چشمی، از سوی موسسه خیریه بهنام دهش پور و بنا بر اعلام نیاز رئیس مرکز پزشکی بیمارستان طرفه انجام شد.
به گزارش روابط عمومی موسسه خیریه بهنام دهش پور، در ادامه حمایت های نیکوکارانه موسسه خیریه بهنام دهش پور، پنجمین نوبت از تامین پلاک های(چشمی) پرتو درمانی مورد نیاز بخش آنکولوژی بیمارستان طرفه در اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ انجام شد.
اولین همکاری موسسه خیریه بهنام دهش پور با بیمارستان طرفه به سال ۱۳۸۶ باز می گردد. با توجه به رسالت سازمانی این موسسه در تجهیز مراکز درمانی دانشگاهی فعال در حوزه سرطان، دستگاه های مورد نیاز آنکولوژی با هزینهای معادل یک میلیارد تومان خریداری و تحویل این بیمارستان شد. همچنین این موسسه با تامین تجهیزات تاسیساتی مورد نیاز ساختمان بخش آنکولوژی و خرید چهار دستگاه جدید درمان سرطانهای چشمی شامل دستگاه رکتم، دستگاه لیزر چشمی، دستگاه سونوگرافی چشم و ۵ عدد پلاک چشمی همکاری خود را با بیمارستان طرفه آغاز کرد که نتیجه آن آغاز به کار بخش آنکولوژی چشم بیمارستان طرفه در سال ۱۳۹۴ بود و این همکاری ها در سال ۹۶ (نوبت دوم) خرید پلاک های چشمی و تامین کالیبراسیون این پلاک ها، در سال ۹۸ (نوبت سوم) خرید ۵ نوع پلاک مختلف چشمی روتنیوم ۱۰۶ جهت درمان بیماری های سرطان چشم و در سال ۹۹ (نوبت چهارم) تامین منابع مالی پلاک های (چشمی) رادیواکتیو مورد نیاز بیمارستان طرفه ادامه داشت.
در سال های گذشته، با توجه به نیاز برای تاسیس مراکز تخصصی آنکولوژی چشم، نیروهای انسانی فوق تخصصی و تجهیزات با هزینه های سنگین، بیماران در لیست انتظار طولانی قرار می گرفتند که با همکاری مشترک موسسه خیریه بهنام دهش پور و مرکز پزشکی آموزشی درمانی بیمارستان طرفه، گامی موثر در کاهش پیامدهای سرطان های چشم و افزایش امید در بیماران برداشته شد.
طبق آخرین آمار ارسالی از بیمارستان طرفه، درمان۸۰ درصد از بیماران بخش آنکولوژی چشم با موفقیت انجام شده است.
دکتر سعید کریمی رئیس مرکز پزشکی آموزشی درمانی بیمارستان طرفه نیز در این باره می گوید: پلاک های رادیواکتیو مورد استفاده برای درمان بیماران مبتلا به سرطان چشم به دلیل میزان تشعشعات، بعد از یکسال غیرفعال میشود و نیاز است که این پلاک ها هر ساله خریداری شود و تامین آن ها با توجه به بالا بودن هزینه ها، برای بیمارستان های دولتی کار بسیار دشواری است. که خوشبختانه با راه اندازی بخش آنکولوژی این بیمارستان با حمایت های موسسه خیریه بهنام دهش پور که نتیجه آن دستیابی به تخصصی است که در گذشته ای نه چندان دور برای درمان این نوع بیماری ، بیماران میبایست با پرداخت هزینه های گزاف درمان به خارج از کشور مراجعه می کردند، هر ساله ۵۰ تا ۱۰۰ بیمار از این خدمات در این مرکز استفاده می کنند و علاوه بر حفظ جانشان، بینایی آنان نیز تا حد قابل قبولی حفظ می شود. همچنین لازم به ذکر است که در بیمارستان طرفه بیماران با تعرفه دولتی که کمتر از یک میلیون تومان است مراحل درمان خود را از سر می گیرند در صورتی که در بیمارستان های بخش خصوصی این رقم بین ۲۰ تا ۳۰ میلیون هزینه در بر دارد.
بیمارستان طرفه در سال ۱۳۱۸ با ظرفیت ۱۸۰ تخت در خیابان بهارستان شروع به کار کرد و در سال ۱۳۳۳ توسط شادروان دکتر طرفه بصورت بیمارستان تکمیل و تجهیز شد و در سال ۱۳۷۲ تحت نظارت و سرپرستی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی قرار گرفت. این بیمارستان در حال حاضر دارای بخش های تخصصی و فوق تخصصی چشم پزشکی ، جراحی عمومی ، طب عروق ، داخلی ، اورژانس ، بخش های CCU ICU است.